Pachet  Botez: Fotograf&cameraman + Full HD

Filmarea și fotgrafiile vor fi realizate de fotografi și cameramani experimentați, numărul de fotografii, va fi de minim 600, fotograful și cameramanul vor fi prezenți pe întreaga durată a evenimenului (ședință foto bebe acasa, slujba de botez integral și petrecere restaurant).

Videoclip INTRO cu ședința foto-video și momentele importante ale botezului, având durata de 2 – 3 minute.

Filmarea va fi montată, personalizată și predată pe suport memory stick. Se asigură album foto personalizat la dimensiunile: 20×40 cm (deschis – tip foto carte) cu 12 colaje, cu opțiunea de a alege dumneavoastră fotografiile.

Pret: 400 EURO

Pachet  A:  HD (High Definition), fotograf&cameraman.

Detalii: Filmarea și fotografiile vor fi realizate de fotografi și cameramani experimentați (de TV), numărul de fotografii va fi de aproximativ 1000, fotograful și cameramanul vor fi prezenți pe întreaga durată a evenimentului. Ședința foto în locație prestabilită de comun acord în ziua evenimentului, videoclip intro cu ședința foto-video și momentele importante ale nunții, având durata de 2 – 3 minute. Filmarea va fi montată, personalizată și predată pe suport memory stick sau printr-un link de unde se vor putea descărca atat filmarea cât și fotografiile executate.

Pret: 800 EURO

Adrian Negrea

0722468961

fotonegrea@yahoo.ro

Facebook: Adrian Negrea

PACHET  B: FULL HD, fotograf + cameraman.

Detalii: Filmarea și fotografiile vor fi realizate de un fotograf și un cameraman profesionist (TV) cu un număr aproximativ de 1500 de fotografii sau minim 3 ore de filmare. Vor fi prezenți pe întreaga durată a evenimentului, coordonînd întregul eveniment. Ședința sau ședințele foto se vor desfășura în locații prestabilite de comun accord, atât după cununia civilă cît și înainte sau după cununia religioasă. Filmarea va fi montată, personalizată și predată pe suport memory stick sau printr-un link de unde se vor putea descărca atat filmarea cât și fotografiile executate. Videoclipul intro cu ședinta foto-video și momentele importante ale nunții, vor avea durata între 3 si 4 minute.

Montaj video, (de televiziune) în format FULL HD. Se asigură un album foto la dimensiunea 30×60 cm (deschis al mirilor) și bonus un album 10×20 cm identic cu cel mare, acesta fiind bonus.

Pret: 1000 EURO

PACHET  C: FULL HD, un fotograf & doi cameramani, macara video

Detalii: Filmarea și fotografiile vor fi realizate de fotograf și cameramani cu experianță (TV), fiind două echipe separate, în cazul în care distanța dintre ginere și mireasă este foarte mare, al doilea cameraman, putând folosi și un aparat foto, dacă situația o cere. Se va realiza un număr aproximativ de 1500 de fotografii, și un maxim de 4h ore de filmare. A doua cameră video va fi folosită la restaurant,  pe macara video profesională dacă înălțimea sălii permite acest lucru. Macaraua video va fi folosită pentru filmare, doar în incinta restaurantului. În cazul în care, înălțimea sălii nu permite folosirea unei macarale video, a doua camera va fi poziționată pe un trepied. Filmarea va fi montată, personalizată și predată pe suport memory stick sau printr-un link de unde se vor putea descărca atat filmarea cât și fotografiile executate.

Ședința foto va avea loc în locație prestabilită de comun acord, alături de un fotograf profesionist. Montaj video, personalizat,  FULL HD. Se asigură un album tip photobook 30×60 cm pentru miri cu un album 10×20 cm bonus cu un număr de maxim 15 de colaje și un album 20×40 cm pentru nași.

Pret: 1250 EURO

PACHET  D: FULL HD, doi fotografi, doi cameramani, dronă sau macara video.

Detalii: Filmarea și fotografiile vor fi realizate de fotografi și cameramani cu experiență (TV).Petrecerea evenimentului la restaurant, va fi filmată, cu ajutorul a două camera video sau mirrorless din care una una va filma de pe macara video. În cazul în care, înălțimea sălii nu permite folosirea unei macarale video, a doua camera va fi poziționată pe un trepied.

Ședințele foto vor fi in număr de două, în locații prestabilite de comun acord, în ziua evenimentului, după cununia civilă și inainte sau după cununia religioasă, fotograful fiind ajutat de către un asistent. Filmarea va fi montată, personalizată și predată pe suport memory stick sau printr-un link de unde se vor putea descărca atat filmarea cât și fotografiile executate.
Videoclip – intro care va cuprinde ședința foto-video și principalele momente ale nunții cu durata între 3 si 4 minute, inclusiv imagini din dronă (dacă se optează pentru aceasta).

Se asigură două albume tip photobook la dimensiunile 30×60 cm (deschise) personalizate și două pocket-uri identice la dimensiunile 10×20 cm care vor avea minim 15 de colaje, având posibilitatea de a vă alege dumneavoastră fotografiile.. Dacă în ziua evenimentului nu s-a putut efectua ședințe foto, aveți alternativă pentru ședință foto “Trash The Dress”. Drona (dacă se optează pentru aceasta si nu pentru macara video) va filma principalele momente ale nuntii, exterioare (afară), inclusiv la sedintele foto.

Pret: 1500 EURO

Pachet E: 4K, doi fotografi, doi videografi, macara video&dronă

Detalii: Filmarea și fotografiile vor fi realizate de fotografi și videografi cu experiență (TV). Pentru partea video, se vor folosi aparate mirrorless. Filmarea se va realiza cu ajutorul sistemelor de stabilizare de ultimă generație. La restaurant, se va folosi inclusiv macara video. În cazul în care, înălțimea sălii nu permite folosirea unei macarale video, a doua camera va fi poziționată pe un trepied. Montaj video, personalizat în două exemplare, în format 4K (oferindu-se două stick-uri personalizate clientului) sau printr-un link de unde se vor putea descărca atat filmarea cât și fotografiile executate. Videoclip – intro care va cuprinde ședința foto-video și principalele momente ale nunții cu durata intre 3 si 5 minute. Echipa video va beneficia si de o dronă.

Ședințele foto vor fi in număr de două, în locații prestabilite de comun acord, în ziua evenimentului, după cununia civilă și înainte sau după cununia religioasă, fotograful beneficiind de asistenț. Se vor efectua aproximativ 2000 de fotografii, prelucrate.

Se asigură două albume tip photobook la mărimea de 30×60 cm și bonus două albume tip pocket identice la dimensiunile 10×20 cm, având posibilitatea de a vă alege dumneavoastră fotografiile. Bonus două albume foto la 20×40 cm, pentru părinți. Pachetul include și ședința Trash The Dress (în altă zi).. Dacă în ziua evenimentului nu s-a putut efectua ședințe foto, aveți alternativă pentru ședință foto Trash The Dress. Drona va filma principalele momente ale nuntii, exterioare (afara), inclusiv la ședințele foto.

Pret: 1800 EURO

Pachet F: CABINA FOTO

Pret de la: 350 EURO

Pachet G: Oglindă magică

Oglindă magică începând de la 500 euro

Masina inclusă la toate pachetele prezentate!

LA PRIMELE 3 PACHETE, SE POATE ADAUGA PACHET DRONA, LA PRET NEGOCIABIL, IN FUNCTIE DE TIPUL DRONEI FOLOSITE SI SEDINTA FOTO TRASH THE DRESS.