Pentru perioada februarie-iunie 2022 se aplica o reducere de 10%, iar pentru nuntile ce au loc duminica, pe toata durata anului se aplica aceeasi reducere. Oferta nu este valabila pentru luna august.

Pachet  Botez: Fotograf&cameraman + Full HD

Filmarea și fotgrafiile vor fi realizate de fotografi și cameramani experimentați, numărul de fotografii, va fi de minim 600, fotograful și cameramanul vor fi prezenți pe întreaga durată a evenimenului (ședință foto bebe acasa, slujba de botez integral și petrecere restaurant).

Aparat foto DSLR, folosit: Nikon D610/D750.

Cameră video folosită: SONY, NX5/NX3, FULL HD.

Videoclip INTRO cu ședința foto-video și momentele importante ale botezului, având durata de 2 – 3 minute.

Filmarea va fi montată, personalizată și predată pe support memory stick. Se asigură album foto personalizat la dimensiunile: 30x60cm(deschis) cu minim 12 colaje, cu opțiunea de a alege dumneavoastră fotografiile.

BONUS, un album foto 15×30 cm identic (deschis).

Pret: 350 EURO

Pachet  A:  HD (High Definition), fotograf&cameraman.

Detalii: Filmarea și fotgrafiile vor fi realizate de fotografi și cameramani experimentați (de TV), numărul de fotografii, va fi de minim 1000, fotograful și cameramanul vor fi prezenți pe intreaga durată a evenimenului. Aparatul foto DSLR, folosit: Nikon D610/D750. Camera video folosită: SONY, NX5/NX3, FULL HD. Ședința foto în locație prestabilită de comun acord în ziua evenimentului, videoclip intro cu ședința foto-video și momentele importante ale nunții, având durata de minim 3 minute. Filmarea va fi montată, personalizată și predate pe support memory stick. Se asigură album foto personalizat la dimensiunile: 20×40 cm(deschis) cu minim 15 colaje, cu opțtiunea de a alege dumneavoastră fotografiile. BONUS, un album foto 10×20 cm identic (deschis).

Pret: 750 EURO

Adrian Negrea

0722468961

[email protected]

Facebook: Adrian Negrea

PACHET  B: FULL HD, fotograf + cameraman.

Detalii: Filmarea și fotografiile vor fi realizate de un fotograf și un cameraman profesionist (TV) cu un numar minim de 1500 de fotografii sau minim 4 ore de filmare. Vor fi prezenți pe întreaga durată a evenimentului, coordonînd întregul eveniment. Echipament foto – video: aparat foto, Nikon D750 cu obiective fixe și zoom, specifice evenimentului dvs. Camerele video vor fi SONY NX3/NX100 FULL HD. Ședința sau ședințele foto se vor desfășura în locații prestabilite de comun accord, atât după cununia civilă cît și înainte sau după cununia religioasă. Videoclipul intro cu ședinta foto-video și momentele importante ale nunții, având durata intre 3 si 4 minute.

Montaj video, (de televiziune) in format MEMORY STICK. Se asigură două albume foto la dimensiunile 30×60 cm(deschis al mirilor) și 20×40 cm(deschis al nașilor) cu minim 15 colaje și cu opțiunea de a alege dumneavoastră fotografiile. BONUS, la ambele albume se asigură pocket-uri (replici) la dimensiunile 15×30 cm si 10×20 cm bonus.

Pret: 900 EURO

Nou: cabină foto, diverse pachete începănd de la 250 euro. Mărturii – fotografie magnetică

PACHET  C: FULL HD, un fotograf & doi cameramani, macara video

Detalii: Filmarea și fotografiile vor fi realizate de fotograf și cameramani cu experianță (TV), fiind două echipe separate, în cazul în care distanța dintre ginere și mireasă este foarte mare, al doilea cameraman, putand folosi și un aparat foto, dacă situația o cere. Se va realiza un număr minim de 2000 de fotografii, 4 – 5 ore de filmare. Aparat foto: NIKON D750 și NIKON D800 cu obiective fixe și zoom, specific evenimentului. Camerele video vor fi SONY NX3/NX 100, una din ele fiind folosită pe macara video profesională dacă inalțimea sălii permite acest lucru.

Ședința foto va avea loc in locație prestabilită de comun acord, fotograful și cameramanul, beneficiind și de asistenți. Montaj video, personalizat, in format MEMORY STICK. Se asigură două albume foto 30×60 cm(miri+nași) cu minim 16 de colaje. Bonus, două albume 15×30 cm. Macaraua video va fi folosită pentru filmare, doar în incinta restaurantului.

Pret: 1100 EURO

PACHET  D: FULL HD, doi fotografi, doi cameramani, dronă sau macara video.

Detalii: Filmarea și fotografiile vor fi realizate de fotografi și cameramani cu expereința (TV). Aparatura foto-video folosită: aparat foto, DSLR NIKON D750/D800 cu obiective fixe și zoom, adaptate evenimentului dumneavoastră. Camerele video vor fi SONY NX3/SONY NX 100 FULL HD, din care una una va filma de pe macara la restaurant.

Ședințele foto vor fi in număr de două, in locații prestabilite de comun acord, în ziua evenimentului, după cununia civilă și inainte sau după cununia religioasă, fotograful și cameramnul beneficiind de asistenți.
Videoclip – intro care va cuprinde ședința foto-video și principalele momente ale nunții cu durata intre 4 si 6 minute, inclusive imagini din dronă (daca se optează pentru aceasta).

Montaj video, montat, în format MEMORY STICK.

Se asigură două albume foto la dimensiunile 30×60 cm(deschise) personalizate, care vor avea minim 18 de colaje, având posibilitatea de a vă alege dumneavoastră fotografiile. Bonus două albume foto la dimensiunile 15×30 cm(deschis) și două albume 20×40 cm, pentru părinți. La cerere dimensiunile albumelor se pot modifica. Filmarea video se poate executa și cu aparat foto DSLR, Nikon D750 sau Canon 5D Mark 3. Dacă în ziua evenimentului nu s-a putut efectua ședințe foto, aveți alternativă pentru ședință foto Trash The Dress. Drona (daca se optează pentru aceasta si nu pentru macara video) va filma principalele momente ale nuntii, exterioare(afară), inclusiv la sedintele foto.

Pret: 1300 EURO

Pachet E: 4K, doi fotografi, doi videografi, macara video&dronă

Detalii: Filmarea și fotografiile vor fi realizate de fotografi și videografi cu expereință (TV). Aparatura foto-video folosită: Panasonic GH5scu obiective fixe și zoom, adaptate evenimentului dumneavoastră. Pentru partea video, se va folosi aparat mirrorles, Panasonic Lumix GH5s care poate filma inclusiv in format 4k. Filmarea se va realiza cu ajutorul sistemelor de stabilizare de ultimă generație. Daca evenimentul o cere se pot folosii două aparate mirroles. La restaurant, se va folosi inclusiv macara video. Montaj video, personalizat in două exemplare, in format MEMORY STICK(oferindu-se două stick-uri personalizate clientului. Videoclip – intro care va cuprinde ședința foto-video și principalele momente ale nunții cu durata intre 4 si 5 minute, inclusive imagini din dronă. Filmarea video se poate executa și cu aparat foto DSLR, Nikon D750 sau Canon 5D Mark 3.

Ședințele foto vor fi in număr de două, in locații prestabilite de comun acord, în ziua evenimentului, după cununia civilă și înainte sau după cununia religioasă, fotograful și videograful beneficiind de asistenți. Se vor efectua minim 2000 de fotografii in format RAW, prelucrate. Fotograful va folosi lumina asistată.

Asigurăm album 30×80 cm(deschis) pentru miri și bonus pocket 15×40 cm(deschis), album nași 30×60 cm(deschis) si pocket 15×30(deschis) și două albume pentru pîrinți 20×40 cm, având posibilitatea de a vă alege dumneavoastră fotografiile. Bonus două albume foto la 20×40 cm, pentru părinți. Pachetul include și ședința Trash The Dress (în altă zi).. Dacă în ziua evenimentului nu s-a putut efectua ședințe foto, aveți alternativă pentru ședință foto Trash The Dress. Drona va filma principalele momente ale nuntii, exterioare (afara), inclusiv la ședințele foto.

Pret: 1600 EURO

Pachet F: DRONĂ

DJI PHANTOM 3 Standard/Profesional – se foloseşte pentru filmarea momentelor exterioare, făcând diferenţa prin originalitatea cadrelor surprinse. Se poate folosi inclusiv la şedinţele foto exterioare.

Pret: 250 EURO

Pachet G: Oglindă magică

Oglindă magică începând de la 500 euro

Pachet H: VIDEO

Un cameraman sau videograf, prezent pe toata durata evenimentului, experienţa de minim 10 ani la evenimentef nunta, botez, diverse petreceri), in caz de distanta foarte mare intre ginere si mireasă, aceasta poate fi suplinită de un al doilea cameraman. Filmare se adpatează evenimentului, punctând toate evenimentele principale ale nunţii. Filmare se efectuează cu mijloace moderne, gen monopied, trepied, dolly şi lumină asistată. La restaurant, sonorul se inregistreaza direct din mixerul formaţiei, pentru o calitate cat mai bună a sunetului, in ofertă poate fi inclusă şi macara video care poate fi folosită atât la biserică (dacă spaţiul permite acest lucru) şi la restaurant. Imaginea video va fi de calitate FULL HD, montată şi personalizată, pe suport stick.

Pret: 600 EURO

Nou: cabină foto, diverse pachete începând de la 250 euro. Mărturii – fotografie magnetică

Masina inclusă la toate pachetele prezentate!

LA PRIMELE 3 PACHETE, SE POATE ADAUGA PACHET DRONA, LA PRET NEGOCIABIL, IN FUNCTIE DE TIPUL DRONEI FOLOSITE SI SEDINTA FOTO TRASH THE DRESS.