Pachet  Botez: Fotograf&cameraman + Full HD

Filmarea și fotgrafiile vor fi realizate de fotografi și cameramani experimentați, numărul de fotografii, va fi de minim 600, fotograful și cameramanul vor fi prezenți pe întreaga durată a evenimenului (ședință foto bebe acasa, slujba de botez integral și petrecere restaurant).

Videoclip INTRO cu ședința foto-video și momentele importante ale botezului, având durata de 2 – 3 minute.

Filmarea va fi montată, personalizată și predată pe suport memory stick. Se asigură album foto personalizat la dimensiunile: 20×40 cm (deschis – tip foto carte) cu 12 colaje, cu opțiunea de a alege dumneavoastră fotografiile.

Pret: 500 EURO

Pachet  A:  HD (High Definition), fotograf + cameraman.

Detalii: Filmarea și fotografiile vor fi realizate de un fotograf și un cameraman profesionist (TV) cu un număr aproximativ de 1500 de fotografii sau minim 3 ore de filmare. Vor fi prezenți pe întreaga durată a evenimentului, coordonînd întregul eveniment. Ședința sau ședințele foto se vor desfășura în locații prestabilite de comun accord, atât după cununia civilă cît și înainte sau după cununia religioasă. Filmarea va fi montată, personalizată și predată pe suport memory stick sau printr-un link de unde se vor putea descărca atat filmarea cât și fotografiile executate. Videoclipul intro cu ședinta foto-video și momentele importante ale nunții, vor avea durata între 3 si 4 minute.

Montaj video, (de televiziune) în format FULL HD. Se asigură un album foto la dimensiunea 30×60 cm (deschis al mirilor) și bonus un album 12×24 cm identic cu cel mare, acesta fiind bonus.

Pret: 1000 EURO

Adrian Negrea

0722468961

[email protected]

Facebook: Adrian Negrea

PACHET  B: FULL HD, un fotograf & doi cameramani, macara video

Detalii: Filmarea și fotografiile vor fi realizate de fotograf și cameramani cu experianță (TV), fiind două echipe separate, în cazul în care distanța dintre ginere și mireasă este foarte mare, al doilea cameraman, putând folosi și un aparat foto, dacă situația o cere. Se va realiza un număr aproximativ de 1500 de fotografii, și un maxim de 4h ore de filmare. A doua cameră video va fi folosită la restaurant,  pe macara video profesională dacă înălțimea sălii permite acest lucru. Macaraua video va fi folosită pentru filmare, doar în incinta restaurantului. În cazul în care, înălțimea sălii nu permite folosirea unei macarale video, a doua camera va fi poziționată pe un trepied. Filmarea va fi montată, personalizată și predată pe suport memory stick sau printr-un link de unde se vor putea descărca atat filmarea cât și fotografiile executate.

Ședința foto va avea loc în locație prestabilită de comun acord, alături de un fotograf profesionist. Montaj video, personalizat,  FULL HD. Se asigură un album tip photobook 30×60 cm pentru miri cu un album 12×24 cm bonus cu un număr de maxim 15 de colaje și un album 10×20 cm pentru nași.

Pret: 1300 EURO

PACHET  C: FULL HD, doi fotografi, doi cameramani, dronă sau macara video.

Detalii: Filmarea și fotografiile vor fi realizate de fotografi și cameramani cu experiență (TV).Petrecerea evenimentului la restaurant, va fi filmată, cu ajutorul a două camera video sau mirrorless din care una una va filma de pe macara video. În cazul în care, înălțimea sălii nu permite folosirea unei macarale video, a doua camera va fi poziționată pe un trepied.

Ședințele foto vor fi in număr de două, în locații prestabilite de comun acord, în ziua evenimentului, după cununia civilă și inainte sau după cununia religioasă, fotograful fiind ajutat de către un asistent. Filmarea va fi montată, personalizată și predată pe suport memory stick sau printr-un link de unde se vor putea descărca atat filmarea cât și fotografiile executate.
Videoclip – intro care va cuprinde ședința foto-video și principalele momente ale nunții cu durata între 3 si 4 minute, inclusiv imagini din dronă (dacă se optează pentru aceasta).

Se asigură două albume tip photobook la dimensiunile 30×60 cm (deschise) personalizate și două pocket-uri identice la dimensiunile 12×24 cm care vor avea minim 15 de colaje, având posibilitatea de a vă alege dumneavoastră fotografiile.. Dacă în ziua evenimentului nu s-a putut efectua ședințe foto, aveți alternativă pentru ședință foto “Trash The Dress”. Drona (dacă se optează pentru aceasta si nu pentru macara video) va filma principalele momente ale nuntii, exterioare (afară), inclusiv la sedintele foto.

Pret: 1600 EURO

Pachet D: 4K, doi fotografi, doi videografi, macara video&dronă

Detalii: Filmarea și fotografiile vor fi realizate de fotografi și videografi cu experiență (TV). Pentru partea video, se vor folosi aparate mirrorless. Filmarea se va realiza cu ajutorul sistemelor de stabilizare de ultimă generație. La restaurant, se va folosi inclusiv macara video. În cazul în care, înălțimea sălii nu permite folosirea unei macarale video, a doua camera va fi poziționată pe un trepied. Montaj video, personalizat în două exemplare, în format 4K (oferindu-se două stick-uri personalizate clientului) sau printr-un link de unde se vor putea descărca atat filmarea cât și fotografiile executate. Videoclip – intro care va cuprinde ședința foto-video și principalele momente ale nunții cu durata intre 2 si 4 minute. Echipa video va beneficia si de o dronă.

Ședințele foto vor fi in număr de două, în locații prestabilite de comun acord, în ziua evenimentului, după cununia civilă și înainte sau după cununia religioasă, fotograful beneficiind de asistenț. Se vor efectua aproximativ 2000 de fotografii, prelucrate.

Se asigură două albume tip photobook la mărimea de 30×60 cm și bonus două albume tip pocket identice la dimensiunile 10×20 cm, având posibilitatea de a vă alege dumneavoastră fotografiile. Bonus două albume foto la 12×24 cm, pentru părinți. Pachetul include și ședința Trash The Dress (în altă zi).. Dacă în ziua evenimentului nu s-a putut efectua ședințe foto, aveți alternativă pentru ședință foto Trash The Dress. Drona va filma principalele momente ale nuntii, exterioare (afara), inclusiv la ședințele foto.

Pret: 1950 EURO

Pachet E: Foto – Video Cununie Civila

Va fi prezentă la evenimentul dvs o echipă foto  – video formată din fotograf și videograf care va acoperi toate momentele principale  cununiei dvs de la ceremonie, ședință foto si petrecerea de la restaurant cu sfaturi și îndrumări utile ca totul și decurgă cât mai bine.

Primiți un album tip photobook la mărimea de 30×60 cm(deschis)  + un pocket (replica identică a albumului mare) la mărimea de 12×24 cm și un meomory stick cu montajul video și toate fotografiile executate la eveniment.

Preț: 500 EURO

Pachet F: CABINA FOTO

Preț cabină foto: pachete de la 350 de euro care includ magneti, decor, accesorii amuzante!

Pachet G: Platforma 360

Cum primesc invitații clipurile de la video both 360?

Rezultatul este procesat ăn aproximativ 40 de secunde iar participanții pot intra ăn posesia filmulețului haios prin două metode:

  1. Prin scanarea unui QR code de la control station – ul principal. După care invitații ajung ăntr-o galerie de unde ăși pot descărca filmulețul rezultat;
  2. De la sharing station station de unde pot trimite filmulețele direct pe adresa de e-mail.

Platforma 360: Începând de la 300 euro

Masina inclusă la toate pachetele prezentate!

LA PRIMELE 3 PACHETE, SE POATE ADAUGA PACHET DRONA, LA PRET NEGOCIABIL, IN FUNCTIE DE TIPUL DRONEI FOLOSITE SI SEDINTA FOTO TRASH THE DRESS.

Oferta albume foto absolvire clasa a XII a, anul scolar 2023 – 2024

1. Album foto, tip foto – carte, dimensiuni 20×34 cm deschis (personalizat individual). Se efectuează o ședinta foto de interior sau de exterior, efectuată de un singur fotograf intr-o locatie stabilită de comun acord. Se vor oferi un număr de 10 – 12 fotografii, în format electronic, fiecărui elev. Fotografiile, vor fi prelucrate din punct de vedere estetic și tehnic. În album vor intra toți elevii clasei, fiecare având o pagină proprie, inclusiv diriginta si o fotografie sau două de grup. Ședința foto se va executa, obligatoriu pînă pe 1 aprilie 2023.

    Pret: 160 RON.

2. Album foto, tip foto – carte, dimensiuni 20×40 cm, deschis (personalizat individual), mult mai complex, cu mai multe fotografii pe fiecare pagină. Se efectuează o ședinta foto de interior sau de exterior, efectuată de doi fotografi profesioniști, într-o locatie stabilită de comun acord. Se vor oferi un numar de 12 – 15 fotografii, în format electronic, fiecărui elev. Fotografiile, vor fi prelucrate din punct de vedere estetic si tehnic. In album vor intra toți elevii clasei, fiecare având o pagina proprie, inclusiv diriginta si două fotografii de grup. Sedinta foto se va executa, obligatoriu până pe 1 aprilie 2023.

    Pret: 195 RON.

3. Album foto, tip foto – carte, cu poster, dimensiuni 20X60 cm, deschis (personalizat individual), mult mai complex, cu mai multe fotografii pe fiecare pagina. Se efectuează o ședință foto, efectuată de doi fotografi profesioniști atât de înterior cat si de exterior, practic dacă vom folosi și robele, vor fi trei locații diferite într-o locatie stabilită de comun acord. Se vor oferi un numar de 15 – 20 fotografii, in format electronic, fiecarui elev. Fotografiile, vor fi prelucrate din punct de vedere estetic si tehnic. Albumul conține inclusiv un poster. In album vor intra toți elevii clasei, fiecare avînd o pagină proprie, inclusiv diriginta si o fotografie sau doua de grup. Sedința foto se va executa, obligatoriu pan ape 1 aprilie 2023.

    Pret: 250 RON.

OFERTA FESTIVITATE ABSOLVIRE

Filmare video completă, cu camera video profesională, care va filma din mai multe unghiuri, dacă festivitatea se va ține în exterior, vom folosi și o dronă.
Oferta conține și un DJ profesionist, cu experiență vastă în domeniu, dotat cu microfon fix si wireless și sonorizare de ultimă generație, care va oferi inclusive funcția de MC și va asigura crearea unei atmosfere de excepție. Va participa un fotograf profesionist sau maxim trei dacă oferta este valabilă pentru toate clasele liceului care vor efectua simultan festivitatea de absolvire. Vom livra un stick și un link pentru a putea accesa și descărca toți participanții la festivitate. Prețul pentru o clasă individual este de 60 RON/elev, iar dacă vor fi de la 5 clase în sus, prețul este de 40 RON/elev.

Oferta robe

Eșarfă personalizată pentru fiecare clasă, la alegere, dintr-o paletă de 10 de culori, toca neagră și panglică de aceeasi culoare cu esarfa si roba neagră, pentru care se face inclusiv tabele de mărimi individuale pentru fiecare clasă. Toca si esarfa vor rămane in posesia elevului după festivitate iar roba va fi returnată obligatoriu. La cerere echipamentul poate fi adus inclusiv la ședinta foto. La maxim o saptamana de la semnarea contractului trebuie achitata contravaloarea contractului.
Pret: 90 RON.
Fiecare din cele 3 oferte sunt separate și pot fi accesate și individual.
Se pot face oferte personalizate pentru fiecare clasă în funcție de specificul clasei sau al liceului.